Πήγασος Μπεγουλακίου: Ανακοίνωσε δύο, έρχονται άλλες δύο προσθήκες

Σε δύο καλές μεταγραφές προχώρησε ο Πήγασος Μπεγολυκακίου, καθώς ανακοίνωσε τους Δημήτρη Γελάσιο και Παύλο Αποστόλου που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου ξανά στο παρελθόν. “Ανοιχτές” οι υποθέσεις Μανούσου και Παπανικολάου για να “κλείσει” το ρόστερ.

Πιο αναλυτικά:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην ομάδα μας για δύο δικά μας παιδία που έχουν τιμήσει για αρκετά χρόνια τα χρώματα της ομάδας μας . Ο λόγος για τον Γελάσιο Δημήτρη και Αποστόλου Παύλο. Ο Γελάσιος μετά από ένα χρόνο επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος αμυντικός , αλλά μπορει να αγωνιστεί εξίσου καλά, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο χώρο του κέντρου.

Ένα πολυεργαλείο για κάθε προπονητή, που σίγουρα με την επιστροφή του λύνονται αρκετά προβλήματα. Να σημειώσουμε ότι την χρονιά που μας πέρασε πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδος. Ο Αποστόλου έρχεται από μία αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, τεσσάρων χρόνων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και όταν θα είναι έτοιμος, θα είναι από τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Να σημειώσουμε ότι ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας μας , την χρονιά 2014-2015, όταν και πανηγυρίσαμε την επιστροφή μας στην Ά Κατηγορία . Δημήτρη και Παύλο , το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σας καλωσορίζει και πάλι , και σας εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας“.