Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Πήγασος Μπεγουλακίου για μεγάλα πράγματα!

«Α. ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ»: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 36′ Ανδρέας Λαζανάς – Ηλίας Γεωργόπουλος,97’Παπαδόπουλος.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που τα είχε όλα (γκολ, ευκαιρίες, δοκάρι, αποβολές) ο Πήγασος Μπεγουλακίου επικράτησε του Αχαϊού Σαραβαλίου με σκορ 3-1 και έκανε το 5 στα 5. Ο Πήγασος μαζί με τον Πανμοβριακό Ριόλου φιγουράρουν μαζί στις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παίκτης κλειδί της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο έμπειρος σέντερ φορ Νίκος Αποσκίτης ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και έφτασε τα 11 σε 5 αγωνιστικές.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πήγασος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πατρών στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο σερί του.

Από την άλλη πλευρά ο Αχαϊός Σαραβαλίου αν και ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα με 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το συγκρότημα του Σοφοκλή Παναγοπούλου καθώς μέτρησε 3 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και βρίσκεται μοιραία στην 7η θεμέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς.

Μεγάλο σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Χαράλαμπου Κριμπά στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης χωρίς να πιέζεται από κάποιον αντίπαλο ξαφνικά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο βαστώντας το γόνατο του.

Στην συνέχεια του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειας από την γιατρό του γηπέδου ώσπου να έρθει το ασθενοφόρο και να παραλάβει τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Πήγασου Μπεγουλακίου.

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις εκτιμούν για ρήξη χιαστού. Τέλος άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου ο οποίος σε ένα τόσο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι το έβγαλε εις πέρας χωρίς το παραμικρό λάθος δείχνοντας πως τέτοιες διαιτησίες θα μας απασχολήσουν ευχάριστα στο μέλλον.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

12′ Σουτ του Αποσκίτη μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Αγοράκης.

15′ Σουτ του Γελάσιου πάνω από τα δοκάρια.

22′ Βαθιά μπαλιά του Σακελλάριου στην πλάτη της άμυνας στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Ανδρέας ο Λαζανάς έστειλε την μπάλα άουτ.

29′ Ανατροπή του Παπαδόπουλου πάνω στον Αποσκίτη εντός περιοχής καθώς ο ποδοσφαιριστής του Πήγασου πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα,με αποτέλεσμα ο Διαιτητής να καταλογίσει το σημείο του πέναλτι.

30′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποσκίτης για το 1-0.

36′ Σε μία περίεργη φάση καθώς ο Ανδρέας Λαζανάς είχε μια έντονη αψιμαχία με τον Ηλία Γεωργόπουλο,ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα και στους δύο ποδοσφαιριστές αλλά στην συνέχεια τα πνεύματα δεν ηρέμησαν και αντάλλαξαν κάποια <γαλλικά>> με αποτέλεσμα να έχουμε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και να αποβληθούν και οι δύο.

38′ Φάουλ του Μιχαηλίδη ο Τρίγκας θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

43′ Φάουλ του Μιχαηλίδη γυριστή κεφαλιά η Μούτσα η μπάλα θα περάσει άουτ.

45+4 Φάουλ Μιχαηλίδη κεφαλιά Παπαδόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

55′ Μακρινό σουτ του Καλογερόπουλου ο οποίος πήγε να κρεμάσει τον Αγοράκη αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

60′ Φάουλ του Καλογερόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Αγοράκης.

61′ Σέντρα του Σκλαβούνου από τα αριστερά ο Μούτσα αμαρκάριστος θα πιάσει την κεφαλιά για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τρίγκας σε κόρνερ.

77′ Τραγικό λάθος στην άμυνα του Αχαϊού ο Αποσκίτης θα βγει τετ α τετ αλλά θα νικηθεί από τον Αγοράκη αλλά στην συνέχεια ο Γκοτσόπουλος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία και έκανε το 2-0.

79′ Ανατροπή εντός περιοχής από τον Αθανασόπουλο πάνω στον Μούτσα με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

80′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχαηλίδης για να μειώσει σε 2-1.

97′ ανατροπή του Παπαδόπουλου πάνω στον Κυριακόπουλο ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να του καταλογίζει την 2η κίτρινη και να αποβάλλεται και αυτός.

99′ Σέντρα του Παπαδημητρακόπουλου από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Αποσκίτης θα διαμορφώσει το τελικό 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Γιώτης, Ζαχαρόπουλος (24’λ.τ.Γκοτσόπουλος), Γελάσιος(45’Μέρελης), Κριμπάς (69’λ.τ.Κυριακόπουλος), Αθανασόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος, Φωτόπουλος, Καλογερόπουλος, Γεωργόπουλος, Αποσκίτης.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (13’λ.τ.Μαντάς), Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος, Ανδριέλος, Μιχαηλίδης, Καπογιαννόπουλος(42’λ.τ.Σκλαβούνος-93’Καλύβας), Ανδ. Λαζανάς, Γιωρ.Λαζανάς, Μούτσα.