Πήγασος Μπεγουλακίου: Στο πλευρό του άτυχου τερματοφύλακα Γ. Ρεκούνα

Τη φανέλα του γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας, Οδυσσέα Βλαχοδήμου δώρισε η διοίκηση του Πήγασου Μπεγουλακίου στον τερματοφύλακα της ομάδας Παίδων, Γιώργο Ρεκούνα, θέλοντας να δείξει την στήριξη και την συμπαράστασή τους, στον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Δία, που οδήγησε τον νεαρό σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Τον Γιώργο Ρεκούνα επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας μαζί με τον παίκτη της ομάδας παίδων Ηλία Κακαβούλα για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι των ακαδημιών μεταξύ του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΥ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ και ΔΙΑΣ Σαραβαλίου.

Ο Γιώργος,ο οποίος χειρουργήθηκε στο πόδι και τώρα βρίσκεται σε ακινησία, μας υποδέχθηκε μαζί με τους γονείς του χαμογελαστός και χαρούμενος .Θέλοντας να δείξουμε την στήριξή και συμπαράστασή μας, διαβεβαιώσαμε τους γονείς του ότι η ομάδα μας θα ναι πλάι του σε ότι χρειαστεί και του δωρίσαμε την φανέλα του τερματοφύλακα της εθνικής μας ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ.

Ο Οδυσσέας ενημερώθηκε από μέλος της διοίκησης μας για τον τραυματισμό και δέχτηκε με χαρά να δωρίσει την φανέλα του καθώς και ευχήθηκε στον Γιώργο γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα! Δεν έχει σημασία τι φανέλα φοράς, τι χρώμα είναι και αν η ομάδα νικάει.

Σημασια έχει να καταλάβουν οι μικροί μας αθλητές ότι το ποδόσφαιρο ενώνει! Γιώργο σου ευχόμαστε να είσαι σιδερένιος κ να φορέσεις γρήγορα ξανά τα γάντια σου κ να υπερασπιστείς το τέρμα σου. Συνέχισε να προσπαθείς».