Πήραν τη φιλική «ρεβάνς» οι Καλαβρυτινοί

Η Α.Ε. Καλαβρύτων επικράτησε με 2-0 της Θύελλας Αιγίου σε φιλική αναμέτρηση στα Καλάβρυτα, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο 25΄ έγινε το 1-0 από τον Σταύρο Τσαβαλά, ο οποίος ύστερα από την κάθετη του Παπαδόπουλου βρέθηκε απέναντι στον Γκανατσούλα και πλάσαρε πάνω από το σώμα του εξερχόμενου τερματοφύλακα. Το 2-0 από τον Κουτρουμάνη στο 71ο λεπτό, αφού είχε προηγηθεί κάθετη του Ντάτσι στον Σκιαδά και ασίστ του τελευταίου στον σκόρερ. Τα φιλικά συνεχίζονται για την ομάδα του Κωστή Βλάχου. Επόμενο παιχνίδι σήμερα, Τετάρτη στην Τέμενη με τον γηπεδούχο Αστέρα.

Συνθέσεις:

Α.E. Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κέφα, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Ντάτσι, Γκλαβάς, Κουτρουμάνης. Στην επανάληψη μπήκαν οι αλλαγές: Γ. Τσαβαλάς, Φλογεράς, Σαλάι, Καυγάς.

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Βελ. Νικολακόπουλος, Μαρδάς, Αθανασίου, Κάσα, Αποστολόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος, Μουρτίκας, Παντ. Διαμαντόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Μυλωνάς. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Τσέλα, Τσάκαλος, Ν. Νικολακόπουλος.