Πήρε διπλωματούχο προπονητή ο Αστέρας Λεοντίου

Ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος είναι ο πρώτος επίσημος προπονητής στην ιστορία του Αστέρα Λεοντίου, όπως ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η διοίκηση της νεοσύστατης ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C΄, το οποίο το απέκτησε πρόσφατα στην σχολή που έγινε στον Πύργο Ηλείας τον περασμένο Αύγουστο. Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες της Αχαΐας, ενώ σε προπονητικό επίπεδο έχει μικρή, αλλά σημαντική εμπειρία, καθώς έχει αναδειχτεί πρωταθλητής την περσινή περίοδο με την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Πατρών, ως συνεργάτης του Δημήτρη Σουγλέρη.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μιχαλιτσιάνο.

Ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος (στην φωτογραφία μαζί με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Νικολουδάκη) ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα την Τρίτη (8/10) πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, αφού παρουσιάστηκε πρώτα στους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο της ομάδας Φάνη Αντωνόπουλο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, το οποίο το απέκτησε πρόσφατα στην σχολή που έγινε στον Πύργο Ηλείας τον περασμένο Αύγουστο. Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες της Αχαΐας, ενώ σε προπονητικό επίπεδο έχει μικρή, αλλά σημαντική εμπειρία, καθώς έχει αναδειχτεί πρωταθλητής την περσινή περίοδο με την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Πατρών, ως συνεργάτης του Δημήτρη Σουγλέρη.

Παράλληλα, την φετινή χρονιά εργάζεται στις ακαδημίες του Άτλαντα.

Του ευχόμαστε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας“.