Πήρε με ανατροπή το ντέρμπι ο Άρης Πατρών

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη : ( Ανδριανός Μιχάλης – Σταθοπούλου Αλεξία)

Γήπεδο Προσφυγικών: Βύρωνας Ξυπολιάς

Σε μια αναμέτρηση για μη καρδιακούς ο Άρης Πατρών κατάφερε μέσα στο 5λέπτο (85-90′) να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να φτάσει σε μία νίκη με 2-1 κόντρα στην ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Θανάση Παπουτσή επέστρεψε και στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα κόντρα στον Εθνικό με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ.Καραπίτσου για 85′ κρατούσε στα χέρια της ένα μεγάλο τρίποντο αλλά στα τελευταία λεπτά κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ και μοιραία να γνωρίσει την ήττα.

Αυτή μάλιστα ήταν και η 2η ήττα της ομάδας (3-0 εκτός έδρας Παναιγιάλειος) και πλέον την κρατάει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Εκτός από την ήττα οι άνθρωποι του Κεραυνού έχουν και πολλά παράπονα για την διαιτησία της κ.Αντωνίου και του πρώτου βοηθού κ.Ανδριανό, ενώ παράλληλα είδαν και τους Πανόπουλο με Αργυρόπουλο να αποχωρούν τραυματίες στο πρώτο ημίχρονο αμφότεροι.

Φιλμ της αναμέτρησης :

7′ Σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

19′ Εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μενύχτα από αριστερά που θα δώσει στον Σπανό αλλά το σουτ του θα περάσει άουτ,χωρίς να ανησυχήσει τον Παπαδόπουλο.

47′ Κόρνερ του Καραχανίδη από τα δεξιά κεφαλιά του Χαλκιόπουλου για το 0-1.

50′ Σέντρα σουτ του Μπάδα από τα αριστερά με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάτσα με τον Αναστασοβίτη να εξουδετερώνει και εν συνεχεία απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

58′ Κόρνερ Μητρόπουλου από τα δεξιά κεφαλιά του Μπούμπαλη,εκ νέου κεφαλιά του Δασουρά η μπάλα θα στρωθεί στον Μητρόπουλο αλλά το σουτ θα καταλήξει άουτ.

62′ Σουτ Σπανού από το ύψος της μεγάλης περιοχής πάνω από τα δοκάρια.

85′ Σέντρα του Γράβαλου από τα δεξιά κεφαλιά του Δημόπουλου και στο 2ο δοκάρι με εκ νέου κεφαλιά ο Δασουράς θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

90′ Σέντρα του Κωστή από τα δεξιά κεφαλιά του Σπανού για την ολική ανατροπή και το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του Άρη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Κουτρούμπας, Αγγελής (53′ Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Μητρόπουλος (70′ Δημόπουλος), Οικονομόπουλος (60′ Κωστής).

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Χρήστος Καραπίτσος) : Παπαδόπουλος, Μπουρνάκας, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας, Μπάδας, Πανόπουλος (λ.τ.29′ Καραχανίδης), Ντόμας, Γραμματικόπουλος, Αργυρόπουλος (44′ λ.τ. Χαλκιόπουλος), Στασινός.