Πήρε την «ματσάρα» η Αχαϊκή

Αχαϊκή-Αχαιός Σαραβαλίου 4-3 (12΄πεν., 53΄ Λαζανάς, 33΄Σέρμπος, 35΄Καζαντζής / 17΄Καλογερόπουλος, 22΄Μικελάτος, 44΄ Ανδρεόπουλος)

Αποβολή: 36΄Γ. Λαζανάς

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κ. Αχαϊας, στο οποίο σημειώθηκαν 7 τέρματα, με νικήτρια την Αχαϊκή κόντρα στον «ταλαιπωρημένο» από προβλήματα  τιμωριών και τραυματιών Αχαϊό Σαραβαλίου.

Μόλις στο 12΄λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σουβαλιώτη μέσα στην περιοχή, με τον Ανδρέα Λαζανά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά ο Μικελάτος βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Καλογερόπουλο, ο οποίος πλάσαρε σωστά για την ισοφάριση σε 1-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πήραν και προβάδισμα στο σκορ στο 22΄λεπτό, με σούτ του Μικελάτου μέσα από την περιοχή.

Στο 33΄λεπτό ο Σέρμπος με κεφαλιά και μετά από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενουμένων, ισοφάρισε για την Αχαϊκή σε 2-2 και δύο λεπτά μετά ο Καζαντζής με σούτ έβαλε τα «καναρίνια» και πάλι μπροστά στο σκορ.

Ένα λεπτό μετά ο Γιώργος Λαζανάς δέχεται την 2η κίτρινη κάρτα και ο Αχαϊός μένει με 10 ποδοσφαιριστές, αλλά έστω και έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44΄λεπτό με ένα καταπληκτικό τέρμα με σούτ του Ανδρεόπουλου.

Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, με τον Αχαϊό από την άλλη να διαμαρτύρεται στο 65΄λεπτό για μια περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Σουβαλιώτη και ένα ακυρωθέν τέρμα του Ανδριέλου ως οφσάιντ.

Τελικό σκορ το 4-3, με την Αχαϊκή να συγκατοικεί στην κορυφή με το Λιμνοχώρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από τα γκολπόστ του Αχαϊού Σαραβαλίου, αγωνίσθηκε ο 15χρόνος Θανάσης Στεφανόπουλος, ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα για την συνέχεια.

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός) : Σταθόπουλος, Πογιάντζης (80΄Λαμπρόπουλος), Σαν Φιλλίπο, Σέρμπος, Χρυσανθόπουλος (8΄λ.τ. Αγγελόπουλος), Κατσίνας, Μούζος, Ντουραϊ (80΄Γκοτσόπουλος), Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζαντζής (56΄Μπίκος)

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σοφ. Παναγόπουλος) : Στεφανόπουλος, Καλύβας, Λαζανάς, Καφεντζής (69΄Μαρουλής), Κυριαζόπουλος, Κλουκινιώτης, Καντάς (65’ Ανδριέλος), Σουβαλιώτης, Μικελάτος, Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος (60΄Χατζήπαπας)