Πήρε την πρόκριση και τώρα το μυαλό στο πρωτάθλημα

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε η ομάδα του Παναιγιαλείου, νικώντας χθες το μεσημέρι τη Θύελλα Αιγίου με σκορ 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Βαλλιάνος στο 45′ και Πλατυκώστας στο 77′.

Ο Παναιγιάλειος ίσως δεν είχε φανταστεί την αντίσταση που θα έβρισκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/12 στο Δημοτικό Στάδιο από την Θύελλα Αιγίου, που είχε την πρώτη καλή επίσκεψη στην μελανόλευκη εστία, όταν το σουτ του Γκοτσόπουλου στο 9΄, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βίλλιος. Ο Παναιγιάλειος που είχε περισσότερο την κατοχή μπάλας, είχε καλή ευκαιρία με τον Λιάτο που απέκρουσε ο Ντόι στο 29΄.

Από τον Ροδόπουλο ξεκίνησαν τα δυο γκολ του Παναιγιάλειου. Για το 1-0 έβγαλε ασίστ στον Βαλλιάνο, που σκόραρε στο 45΄ +2΄.
Η Θύελλα διεκδίκησε και πήρε περισσότερο χώρο στο γήπεδο με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε οφσάιτ ο Θεολόγος στο 65΄, ακολούθησε η ευκαιρία του Χατζηαντωνίου για τον Παναιγιάλειο και το γκολ 2-0 στο 78΄.

Ο Ροδόπουλος πάσαρε στον Βαλλιάνο και αυτός με ασίστ στο 2ο δοκάρι, έβγαλε μόνο του τον Πλατυκώστα, που διπλασίασε το σκορ.

Μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει γκολ είχε η Θύελλα στο 88΄, όταν ο Αρβανίτης από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Συνθέσεις:

Θύελλα Αιγίου(Κ. Αθανασίου): Ντόι, Λαμπίρης, Νικολάου, Αθανασίου, Θεολόγος, Κοντογιάννης, ΑΣωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος (84’ Μαρδάς), Τιμοθέου (60’ Θεοφανόπουλος), Διαμαντόπουλος (84’ Αποστολόπουλος), Αρβανίτης.

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Βίλλιος (76’ λ.τ. Ιωαννίδης), Πλατυκώστας, Ραπτόπουλος, Μπούζντρα, Σπίτζος (46’ Α. Αφούσι), Κρεμίτσας, Λιάτος (46΄Σκούτας), Βλαχόπουλος (55’ Ψωμαράς), Βαλλιάνος, Ροδόπουλος, Καρακούτης (68’ Χατζηαντωνίου).