Πήρε την πρόκριση στα πέναλτι η Δόξα Παραλίας

Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 3-1 πεν. (1-1 κ.δ., 2-2 παρ.) (70′ Σπυρόπουλος, 94′ πεν. Μπινιέρης / 78’ Κοτσίνης, 110’ Καραχάλιος)

Διαιτητής : Αθανασόπουλος (Σωτηρόπουλος-Τραγουλιάς)

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι στην Παραλία ανάμεσα στην Δόξα και τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την πρόκριση με 3-1 και συνολικό σκορ 5-3.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους προπονητές των δύο αντιπάλων  να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 6 ποδοσφαιριστές ηλικίας 16 ετών.

Τα πάντα στον αγώνα έγιναν στο β’ μέρος και στην παράταση, με την Δόξα να προηγείται στο 70’ λεπτό με τον Σπυρόπουλο, αλλά τον Κοτσίνη να ισοφαρίζει 8 λεπτά μετά και να οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί ο Μπινιέρης με πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Δόξα Παραλίας, αλλά ο Καραχάλιος στο 110 ισοφάρισε και πάλι, με τον Σολωμό να έχει και δοκάρι και να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του στην παράταση.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Δόξα Παραλίας αποδείχθηκε πιο εύστοχη και με σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση για τον γ’ γύρο του θεσμού.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος – Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Βγενόπουλος, Καραπατάκης (61’ Πυρρής), Λαζανάς, Καρύδης, Χριστόπουλος, Κανελλακόπουλος (61’ Ντεμάι), Παλούμπης, Μπουρλάκης, Σπυρόπουλος (71’ Τσίτσαρης), Δριβήλας (61’ Μπινιέρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Τσάφα (53’ Κοτσίνης), Τσαλαμιδάς (33’ Μητρόπουλος), Χαρακίδας, Τογαντζής, Καραχάλιος, Παππάς (63’ Σολωμός), Παπαγιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παρασκευάς (58’ Σπηλιωτόπουλος), Θωμάς.