Πήρε τον πρώτο «τελικό» ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, δύσκολα τα πράγματα για Θύελλα Πατρών

«Φώτης Αραβαντινός»: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Καδδάς Παναγιώτης
Β1: Ανδριανός Μιχάλης
Β2: Σταθοπούλου Αλεξία
Σκόρερ: 69′ Σιδέρης

O Διαγόρας Βραχνεΐκων μετά το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε στην έδρα της Θύελλας Πατρών έβαλε γερά πλώρη για παραμονή, αφού πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, οι ελπίδες της Θύελλας Πατρών μειώθηκαν πολύ και πλέον μπορεί να ελπίζει μόνο σε θαύμα, αφού βρίσκεται στο -5 από τη ζώνη, θέλοντας μόνο «τρίποντο» κόντρα στο Διαβολίτσι. «Λυτρωτής» για τους Βραχνιώτες ο Ραφαήλ Σιδέρης με κεφαλιά στο 69΄, με 10 παίκτες αγωνιζόταν η Θύελλα Πατρών λόγω αποβολής του Αδαμόπουλου από το 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΦΙΛΜ

29′ Αναγκαστική αλλαγή για την Θύελλα, ο Ντίνος αποχώρησε από το παιχνίδι και στη θέση του πέρασε ο Σκουμής, καθώς χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Πανάρετο. Ο Μπακ του Διαγόρα δεν έπαθε καμιά ζημιά.

31′ Πρώτο σουτ για τον Διαγόρα από εκτέλεση φάουλ του Βλασόπουλου, η μπάλα κατέληξε άουτ.

42′ Αποβολή για την Θύελλα, δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα για τον Αδαμόπουλο, με 10 παίκτες συνεχίζει η Θύελλα Πατρών.

50′ Όταν ο Γεωργαντόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε κατέληξε πάνω από το δοκάρι άουτ.

59′ Ωραία πάσα του Ντόνα στον Βλασόπουλο, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σιδέρης έδιωξε εντυπωσιακά.

69′ Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούστα γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Σιδέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

78′ Έπειτα από μια ωραία ενέργεια του Αποστολόπουλου έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Μπαμπούνης.

83′ Τεράστια ευκαιρία για τον Διαγόρα να τελειώσει το ματς, όταν ο Γεωργακόπουλος βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Σιδέρη, το πλασέ που έκανε η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σάκης Πεφάνης) : Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Κατριβέσης, Μανθόπουλος, Αγουρίδης, Αγγελής, Δημητρίου (80′ Καϊμακάς), Τσότρας (46′ Σμπόρας), Αποστολόπουλος (90′ Ν. Κωνσταντινίδης), Ντίνος (29′ Σκουμής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Ανδρέας Ζήκος) : Μπαμπούνης, Πανάρετος, Σαρρής, Σιδέρης, Καπετανάκης (46′ Γεωργαντόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (90′ Γκολφινόπουλος), Κούστα (95΄Αθανασόπουλος), Ντόμας (75′ Βασιλόπουλος), Αλεξανδρής (95′ Δημόπουλος), Σταυρόπουλος.