Πήρε το εισιτήριο τετράδας ο Πανμοβριακός

Πανμοβριακός-Λιμνοχώρι 1-0 (63′ Οικονομόπουλος)

Σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε πολύ κόσμο και κρινόταν η είσοδο στην τετράδα του α’ ομίλου, ο Πανμοβριακός κατάφερε να κερδίσει το Λιμνοχώρι με 1-0 και να «κλειδώσει» την συμμετοχή του στα πλέι-όφ και παράλληλα την αυτόματη παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.

Αντίθετα το Λιμνοχώρι ψάχνει πλέον ένα θαύμα για να μπει στην τετράδα, αφού στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Δία Σαραβαλίου και παράλληλη ήττα του Αστέρα Τσουκαλεϊκων από τον Πανμοβριακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι στο α’ μέρος ήταν αρκετά κακό, με μοναδική καλή στιγμή το δοκάρι του Νιφορόπουλου στο 17’ λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος ο Πανμοβριακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 63′ λεπτό, όταν σε σούτ του Γραμματικόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και στην συνέχεια στο πόδι του Οικονομόπουλου, καταλήγοντας τελικά στα δίχτυα του Δρόσου για το 1-0.

Σκόρ που τελικά δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δίνοντας στους γηπεδούχους το εισιτήριο συμμετοχής στα πλέι-όφ του πρωταθλήματος

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ: Μπακάλης, Σοφιανός, Μπακατσέλος, Διακάτος, Νιφορόπουλος, Κάτσενος, Λιάκος, Μάλαμας (75′ Κολιτσιδάκης), Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος, Κοκκίνης

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης, Νιφόρας, Καρίτσας, Γκότσης, Μαντάς (48′ λ.τ. Δούλας), Βλάχος (73′ Σουρανής)