Πήρε το ντέρμπι γοήτρου ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου!

Γήπεδο Αγ. Βασιλείου: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Τραγουλιάς Θεόφιλος, Μπαλαρούτσος Παύλος)
Σκόρερ: 66′ Κούστα, 72′ πεν. Αργυρόπουλος – 32 πεν. Μητρόπουλος
Αποβολή: 82′ Πανάρετος

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη Πατρών, παίρνοντας μια νίκη γοήτρου με 2-1.

Σε ένα ματς που από άποψη εξέλιξης σκορ είχε ακριβώς την ίδια μορφή με το ματς του α’ μέρους, ο Άρης προηγήθηκε στο 32′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλτου Μητρόπουλου που κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Κεραυνός έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ από στημένες φάσεις, αρχικά ένα φάουλ του Κούστα (66′) και ακολούθως ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργυρόπουλου (72′) σε χέρι του Μεντζελόπουλου.

Η αναμέτρηση είχε ελάχιστες φάσεις, το α’ μέρος δεν είχε σχεδόν καμία τελική σε ροή αγώνα παρά μόνο από κάποια στημένα (φάουλ, κόρνερ κ.λπ.), ενώ στην επανάληψη ο Άρης αδράνησε στις δύο “ευκαιρίες” που του παρουσιάστηκαν και το πλήρωσε, όπως ακριβώς τονίζει και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες του Ράντου έκαναν γκολ τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, οι αντίστοιχοι του Θανάση Παπουτσή όχι (π.χ. 86′ κεφαλιά Μεντζελόπουλου ελάχιστα άουτ) και δίκαια ήρθε η ήττα για την ομάδα του Άρη, που συνεχίζει όμως στην κορυφή, αφού την ευνόησε το 0-0 του Παναιγιαλείου στην Ακράτα.

Φιλμ:

32′ Γκοοολ για τον Άρη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

36′ Όταν ο Μενύχτας έκανε τη βαθιά μπαλιά από τα αριστερά, ο Τρίγκας έδωσε ύψος στην μπάλα και ο Αγγελής με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

50′ Μακρυνό σουτ από τον Καραχανίδη, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

64′ Απίθανη ευκαιρία για τον Κεραυνό, έπειτα από το σουτ του Κούστα έξω από την περιοχή, ο Αναστασοβίτης έκανε την απόκρουση και ο Καραχανίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

66′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν ο Κούστα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

72′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θύμιου Αργυρόπουλου, έκανε το 2-1 για την ομάδα του Χάρη Ράντου.

82′ Αποβολή για τον Άρη έπειτα από τη 2η κίτρινη του Πανάρετου.

86′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μεντζελόπουλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ξιστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χάρης Ράντος): Μποσγανάς, Μπάδας, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας (90+4′ Σοφιανός), Κούστα, Σαρρής (61′ Χαλκιόπουλος), Ντόμας, Στασινός (55′ Γραμματικόπουλος), Αργυρόπουλος, Καραχανίδης.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (77′ Νικολόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (67′ Οικονομόπουλος), Αγγελής, Μπούμπαλης (83′ Καταρτζόπουλος), Κουτρούμπας, Μητρόπουλος (77′ Γράβαλος)
Σπανός.