Πήρε το ντέρμπι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Νίκη Προαστίου 4-0 (3′ 20′ Καρβούνης, 18′ Μπαμπαλιούτας, 72′ Τσάτος)

Αποβολή : 78’ Χρανιώτης (από τον πάγκο)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Ζούλης-Αβραμοπούλου)

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 σημειίωσε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου απέναντι στην Νίκη Προαστίου, με τους φιλοξενούμενους να νιώθουν πλέον την «ανάσα» του Άρη Πατρών στην μάχη της πρώτης τετράδας.

Μόλις στο 3’ λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με  τον Καρβούνη, ενώ στο 18’ λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Μπαμπαλιούτα.

Δύο λεπτά μετά ο Καρβούνης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ λεπτό ο Τσάτο, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα.

Η Νίκη Προαστίου είχε δύο δοκάρια στις καλύτερες της ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα έλεγε κανείς ότι το σκορ είναι λίγο «βαρύ» με βάσει την εικόνα της, ωστόσο απόλυτα δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Σπαθής (65’ Τσάτος), Κασιώνης, Αγγελόπουλος, Μπαμπαλιούτας (47’ Κωστίκα), Τρίγκας, Πήλιουρας (70’ Ροδόπουλος), Κούστα, Καραχανίδης, Καρβούνης (78’ Μούτσα), Ζαφειρόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Δημόπουλος (63’ Κάτσας), Ξύδης, Γεωργίου, Σαρρής, Γαλάνης (76’ Βρεττάκης), Καϊμακάς, Καρέλας (56’ Καλογεράτος), Μουστάκας, Σαμαντάς (46’ Καταβάτης).