Πήρε το ντέρμπι της «ουράς» ο Δαβουρλής Κ΄92

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:Παναγιώτης Σουτζόγλου

ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Κουμπουρλής, 16’ Μακρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

Μεγάλη νίκη για τον Δαβουρλή Κ΄ 92, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και ανέβηκε βαθμολογικά.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα κακό παιχνίδι, χωρίς τις πολλές φάσεις και με τα δύο γκολ του Δαβουρλή να προέρχονται από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, ωστόσο στη φάση του 67′ οι παίκτες και οι αναπληρωματικοί του Ηρακλή φώναζαν για χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Φωκάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΦΙΛΜ:

4′ Έπειτα από το λάθος του Φραγκούλη στην άμυνα, ο Κουμπουρλής το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ για τον Δαβουρλή σε 1-0.

10′ Ο Κατριμπούζας επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κοκοτσής μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

16′ Ο Δαβουρλής έκανε το 2-0 με τον Μακρή μέσα από την περιοχή με πλασέ, στη γωνία του Μυλωνόπουλου, έπειτα από τη σέντρα του Πρέμπτου.

32′ Τεράστια ευκαιρία για τον Δαβουρλή να βάλει και τρίτο γκολ, έπειτα από τη σέντρα του Αντύπα από τα αριστερά, ο Μανούσος αρχικά έκανε την κεφαλιά, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Πρέμπτο δεν έπιασε καλά την κεφαλιά σε κενή εστία και πρόλαβε και την μπλόκαρε ο Μυλωνόπουλος.

35′ Ευκαιρία για τον Ηρακλή να μειώσει, όταν ο Μυλωνόπουλος έκανε το δυνατό βολέ, έβγαλε μόνο του τον Νιάχο αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, καθώς βγήκε πρώτος ο Κοκοτσής και έδιωξε σε πλάγιο.

49′ Ο Κατριμπούζας επιχείρησε ένα ακόμα σουτ έξω από την περιοχή και ο Κοκοτσής μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

67′ Οι άνθρωποι του Ηρακλή, φωνάζουν για χέρι πέναλτι μέσα στην περιοχή.

87′ Ο Καράμπουλας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄ 92 (Δημήτρης Ράπτης): Κοκοτσής, Πολίτης (46′ Κουλούρης), Μανούσος, Σ. Πρέμτος, Τελέγκος, Βετούλας, Μακρής, Στάμος (84′ Ευθυμιόπουλος), Κουμπουρλής (59′ Καράμπουλας), Αντύπας (87′ Γιωργ. Βάρδας), Ανδρεοσόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Λιακόπουλος, Φραγκούλης (43′ Μαργώνης), Ζαρναβέλης, Κατριμπούζας, Μαντάς, Σοφούλης (57′ Τασιόπουλος), Χ. Νιάχος (46′ Ανδρεόπουλος), Χριστόπουλος (70′ Κακαρούμπας).