Πήρε το τοπικό ντέρμπι η Θύελλα Αιγίου

Η Θύελλα Αιγίου επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας φτάνοντας τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα (έναν λιγότερο από τον σημερινό της αντίπαλο).

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 45ο λεπτό, όταν ο Γκοτσόπουλος έκανε την σέντρα και ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Λίγο νωρίτερα καλή ευκαιρία είχε χάσει για τους φιλοξενούμενους ο Καυγάς. Η Θύελλα Αιγίου απείλησε σοβαρά για το 2-0 στο 56΄, όταν ο Αρβανίτης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ύστερα από το κόρνερ του Γκοτσόπουλου.

Η Θύελλα πάντως διατήρησε ανέπαφη την εστία της και μετά το 69΄, όταν αποβλήθηκε ο Γκοτσόπουλος, για να πανηγυρίσει στο φινάλε την πολύτιμη νίκη.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Μανέτας, Παξιμάδης, Κόλα, Αθανασίου (55΄ Λαμπίρης), Τζιτζιφάκος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος (79΄ Μητρόπουλος), Αρβανίτης (83΄ Μακρυγιάννης), Διαμαντόπουλος.

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Χ. Γκρέκας): Γκανατσούλας, Παππάς, Καυγάς, Τσούρας, Έξαρχος, Αλέφαντος (46΄ Κυρίκος), Σακελλαρόπουλος (64΄ Παράνομος), Πρέζας, Κλουκίνας, Καλλέλης, Μαυρομμάτης (79΄ Ζίζηλας).