Παίζει τα ρέστα της για Σκόνδρα, τέλος ο Μυτίδης!

Ιδιαίτερα δραστήρια είναι η Παναχαϊκή στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές κινήσεις μέχρι στιγμής και εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση και άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Ο Απόστολος Σκόνδρας που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος στόχος αυτή τη στιγμή.  Μάλιστα, είναι σε αρκετά καλό δρόμο, η υπόθεση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού για τους Αχαιούς και μένει να φανεί αν θα προκύψει τελικά η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η περίπτωση του Νέστορα Μυτίδη που εξετάστηκε το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr δεν θα προχωρήσει.  Ο Κύπριος επιθετικός αποτελεί οριστικά παρελθόν, με την πατρινή ομάδα να κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα φορ.

Αύριο, όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η πολύ μεγάλη μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη στην Παναχαϊκή. Η ολιγοήμερη καθυστέρηση της τυπικής απόκτησης του έμπειρου επιθετικού δεν έχει να κάνει με κάποια εμπλοκή, αλλά με διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία ξεπεράστηκαν.