Παίζει τα… ρέστα του για την πρόκριση ο Ατρόμητος Πατρών – Μίλαν Τσίρκοβιτς: «Πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Ο Ατρόμητος έχτισε και φέτος μια ομάδα καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει και θα το πάει μέχρι τέλους, απέναντι πάντως και σε άλλους πολύ καλούς και ιστορικούς αντιπάλους.

Σήμερα, Κυριακή έχει οριστεί από την ΕΠΟ το παιχνίδι με αντίπαλο την Αταλάντη για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το νοκ άουτ παιχνίδι στην έδρα της φθιωτικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 16:00 και ο Μίλαν Τσίρκοβιτς έχει συμπεριλάβει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή.

Οι «πορτοκαλί» την Παρασκευή προπονήθηκαν στο γήπεδο Μιντιλογλίου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, ενώ έκαναν τον αγιασμό τους ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και συνάμα από τα πιο ιστορικά, αφού είναι σε εθνικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην α΄ φάση η Αταλάντη απέκλεισε τα Μετέωρα με 2-0 στο γήπεδό της. Σε περίπτωση που η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, τότε στη γ΄ φάση θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου (Football League) και πάλι σε μονό παιχνίδι.

Ο Μίλαν Τσίρκοβιτς μίλησε στο www.patragoal.gr για την φετινή προσπάθεια που γίνεται, αλλά και για το σημερινό ματς στην Αταλάντη:

«Έχει αλλάξει η φιλοσοφία και η οργάνωση της ομάδας κατά πολύ. Ο πρόεδρος έχει δώσει όλα τα εχέγγυα για να οργανωθεί ο σύλλογος σε σωστές βάσεις. Με αρκετά νέα παιδιά και παιδιά κατά βάση από τα Ζαρουχλεΐκα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να διαχειριστώ ένα ρόστερ γεμάτο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες πάνω απ΄ όλα», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στο παιχνίδι με την Αταλάντη πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι τιμή μας και για την ομάδα να συμμετέχουμε στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και πάμε να το χαρούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνετε. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Νίκος Γραμματικόπουλος (Αχαϊκή), Βασίλης Παπαγεωργίου (Παναχαϊκή Κ-20), Παναγιώτης Μολφέτας (επιστροφή από Πολύτεκνο), Παναγιώτης Γκότσης (επιστροφή από Πήγασο Μπεγουλακίου), Διονύσης Βεντουρής (Πάτραι), Χρήστος Παπασπυρόπουλος (Παναχαϊκή Κ-20), Άκης Κωστής (Ναυπακτιακός Αστέρας), Παναγιώτης Δενδρινός (ΑΕ Μεσολογγίου), Νίκος Τσίμπιτσης (Όμηρος Νεοχωρίου),  Νίκος Γκότσης (Ατρόμητος Ζαρ.), Ανδρέας Χριστόπουλος (ΑΕ Πάτρα 2005), Δημήτρης Σκόνδρας (ΑΠΣ Πάτραι), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ΑΠΣ Πάτραι),  Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή), Βασίλης Γερογιάννης (Παναχαϊκή Κ-20).