Παίζει τα ρέστα του στη Λιουμπλιάνα ο Προμηθέας

Τον πρώτο από τους τρεις εναπομείναντες «τελικούς» στο EuroCup δίνει ο Προμηθέας στη Λιουμπλιάνα κόντρα στην φορμαρισμένη Τσεντεβίτα/Ολίμπια. 

Μετά τη συντριβή στη Γαλλία από την Ναντέρ, οι Πατρινοί έχουν πραγματικό Γολγοθά να διαβούν προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης! 

Ο Προμηθέας βρέθηκε στο 2-5 μετά και την τελευταία του ήττα και πρέπει να κάνει το 3/3 στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει να κάνει την αρχή, επιστρέφοντας στις νίκες, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική κόντρα στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια (10/12, 19:30, Novasports 2) το οποίο θα διεξαχθεί στην «Arena Stozice» της Λιουμπλιάνας. 

Οι Πατρινοί  που μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στo EuroCup θα υποδεχθούν την ομάδα της Σλοβενίας στο «Δ. Τόφαλος» και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο στις 22 Δεκεμβρίου στο γήπεδό τους, απέναντι στην τουρκική Μπούρσασπορ.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς προέρχεται από την εύκολη νίκη της απέναντι στην Τρέντο με 87-65 με αποτέλεσμα να φτάσει στο 5-3 στον όμιλο.