Παίρνει αποφάσεις η ερασιτεχνική Παναχαϊκή

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η προθεσμία που υπήρχε για την υποβολή προτάσεων από ενδιαφερόμενους για να αναλάβουν την ομάδα και Παρασκευή ή Σάββατο η ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα ανακοινώσει την τελική της απόφαση, αφού πρώτα πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος ενημέρωσε όλα τα μέλη της διοίκησης για τις επαφές που έχουν γίνει και τις εγγυήσεις που πρέπει να βρεθούν. Ο Πέτρος Σταθάκης είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος και περιμένει να πάρει το “πράσινο φως” για να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας, αφού έχει προχωρήσει τις επαφές του.

Πρέπει να βιαστεί για το Κύπελλο Ελλάδας

Η νέα διοίκηση που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας θα πρέπει να τρέξει για να φτιάξει ρόστερ, αφού στις 29 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη φάση για το Κύπελλο Ελλάδας, εκτός και αν η Παναχαϊκή κληρωθεί στις 14 ομάδες που θα προκριθούν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Θα πρέπει να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ο νέος προπονητής που θα οδηγήσει την Παναχαϊκή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ώστε να κάνει τις επιλογές των παικτών που θα έχουν λίγες ημέρες προετοιμασίας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει ο χρόνος για αρκετά φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη.