Παίρνει παίκτη από την ΑΕΚ η Παναχαϊκή;

Η Παναχαϊκή σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον 21χρονο επιτελικό μέσο της ΑΕΚ Χρήστο Γιούση, ο οποίος είναι από τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί από την Ένωση.

Ο Χρήστος Γιούσης (8 Φεβρουαρίου 1999, Βόλος) έχει πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ Αθηνών, που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στις 11 Δεκεμβρίου 2017, έκανε το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα με νίκη εντός έδρας 3-2 επί της Κέρκυρας.

Το όνομά του είχε γραφτεί ξανά στο παρελθόν για την ομάδα της Πάτρας και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί η είδηση, καθώς και ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες στον «κιτρινόμαυρο σύλλογο» στέλνουν τον παίκτη στην Πάτρα.

Who is who

Ο Χρήστος Γιούσης γεννήθηκε στις 8/2/1999 στο Βόλο, μεγάλωσε στη Σκιάθο, πρωτόπαιξε μπάλα στην Άνδρο. Στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ανήκει από το 2013. Όταν όμως ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα, δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό. Έκανε 2-3 προπονήσεις, αλλά όταν δέχτηκε κλήση να ενσωματωθεί στην ακαδημία των Πειραιωτών, είχε πάρει την απόφασή του να πάει στην ΑΕΚ.

«Κλείνει» η Αγυιά για επανασπορά, επιστροφή Σούλη

H Aγυιά θα κλείσει για περίπου 20 ημέρες, καθώς πρέπει να γίνει επανασπορά και οι «κοκκινόμαυροι» αποφάσισαν να γίνει την επόμενη εβδομάδα, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, ώστε η Αγυιά να είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Προπόνηση με την Παναχαϊκή έκανε ο Βασίλης Σούλης και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Πάτρα μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Πλατανιά.