Παίρνει ψυχολογία για τα πλέι οφ ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου

ΣΚΟΡΕΡ: 43’ Kαραχανίδης

Ένα γκολ του αρχηγού Καραχανίδη στο 42o λεπτό ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα του Αγίου Βασιλείου με 1-0 την Νίκη Προαστείου για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας!

Ο Κεραυνός θέλει νίκη στο φινάλε κόντρα στην Α.Ε. Καλαβρύτων στην έδρα του και «γκέλα» της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας με τη Θύελλα Αιγίου για να τερματίσει πρώτος στον όμιλο και να ξεκινήσει με έναν έξτρα βαθμό στα πλέι οφ ανόδου.  Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε ύστερα από ωραία ενέργεια του Μάριου Παναγιωτόπουλου από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και από κοντά ο Καραχανίδης, τελείωσε υποδειγματικά.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Δ. Βαλσαμής): Τσάπαλος, Ταρνάρης, Κασιώνης, Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Καραχανίδης (77’ Μιχαηλίδης), Κουραχάνης (66’ Κούστα), Τσάτος, Παναγιωτόπουλος (89’ Μπουρίκας), Σταυριανόπουλος (89’ Μαλτέζος).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Γερολυμάτος (46’ Θεοδωρακόπουλος), Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Καϊμακάς. Ντζάνης (78’ Τασσόπουλος), Καρασαββίδης (46’ Πατρώνης), Αντωνόπουλος (57’ Φούντος), Ζεκιάι (54’ Καλογεράτος).