Παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι «πιτσιρικάδες» της Παναχαϊκής

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχτηκαν ο Αμβρακικός Λουτρού και ο Παναγρινιακός στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Θυμίζουμε στην ομάδα του Αμβρακικού αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί ως δανεικοί από την ομάδα της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει.

Bασικοί με την ομάδα του Γιώργου Γιάκου αγωνίστηκαν οι Νίκος Στασινόπουλος και Λευτέρης Μικές, ενώ Αττίλιο Λιμάτσι και Μανώλης Παπαχρονόπουλος πέρασαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 57ο λεπτό. Και οι τέσσερις είχαν αρκετά καλή παρουσία, ενώ στο 90΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λιμάτσι και κεφαλιά του Κοντογιάννη η ομάδα του Λουτρού θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη!

Συνθέσεις:

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Ζοτάι (57΄ Λιμάτσι), Στασινόπουλος, Αριστόπουλος, Μικές, Καραλής (85΄ Κακιώνης), Παγώνης, Θεοδώρου (73΄ Παπακίτσος), Σπανός (57΄ Παπαχρονόπουλος), Κοντογιάννης, Δήμος (85΄ Καλπακούλας).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας (46΄ Βασιλόγιαννης), Λαμπρίδης (79΄ Νούλας Σ.), Μήλιος, Γκασούκας (18΄ λ.τ. Φραγκούλης Σ.), Βασιλάρης (73΄ Κούσης), Σκιαδάς.