Παιχνίδι με γκολ στη Τραπεζούντα

Μάθε τα πάντα για την  βετ365

Πολλές φορές η κληρωτίδα παίζει άσχημα παιχνίδια σε πολύ καλές ομάδες και ειδικά στην Ευρώπη έχουμε δει αυτό να γίνεται σε νοκ-άουτ κληρώσει, αρκετά νωρίς στη σεζόν. Σήμερα έχουμε μια ημέρα γεμάτη μπάλα, με πολλά ματς για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ.

Το παραπάνω σενάριο ζωντανεύει, λοιπόν, σήμερα, μιας και δυο σπουδαίοι σύλλογοι όπως η Τραμπζονσπόρ και η Ρόμα, θα δώσουν μάχη για την είσοδό τους στους ομίλους του Κόνφερενς, κάτι που σημαίνει πως μια εκ των δυο θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη πολύ σύντομα.

Τράμπζονσπορ: Παρότι δυσκολεύτηκε, εμφανίζοντας αρκετά αμυντικά κενά, η Τράμπζον επιβλήθηκε στα πέναλτι της Μόλντε στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και πέρασε στα πλέι-οφ. Όλο αυτό, έγινε φυσικά λόγω της εξαιρετικής επιθετικής της γραμμής, η οποία από φέτος πέραν των γνωστών Μπακασέτα και Ενακουέμε, έχει τους πολύ έμπειρους Χάμσικ και Ζερβινιό να την απαρτίζουν. Οι Τούρκοι, πάντως, πέραν της Ευρωπαϊκής του πρόκρισης, ήταν εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, συντρίβοντας με 5-1 εκτός έδρας τη Μαλάτιασπορ, στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας ενόψει Ρόμα. Στόχος στο πρώτο παιχνίδι με τους Ιταλούς είναι η νίκη, ασχέτως σκορ.

Ρόμα: Πανέτοιμη δείχνει η Ρόμα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν σε Ευρώπη και Ιταλία. Ο Μουρίνιο αρχίζει σιγά σιγά να επιβάλει τον τρόπο σκέψης και το γενικότερο πλάνο του στους «Ρωμαίους», οι οποίοι στα φιλικά προετοιμασίας τα πήγαν αρκετά καλά, βρίσκοντας πολύ εύκολο το δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμα και στις ήττες τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει πρώτο σε προτεραιότητα το πρωτάθλημα, όμως δε θα έλεγε όχι αν η ομάδα του προχωρούσε στην Ευρώπη, ακόμα και στο Κόνφερενς Λιγκ. Για το ματς με τη Τράμπζονσπορ, η Ρόμα δε θα έχει τους τραυματίες Σπινατσόλα, Βιλάρ και πιθανότατα τον Άγγλο στόπερ Σμόλινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο άκρως φιλόδοξες και επιθετικές ομάδες θα συγκρουστούν για μια θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Η Τράμπζον είναι σε καλή φυσική κατάσταση έχοντας παίξει ήδη τρία επίσημα, τη στιγμή που η Ρόμα σκοράρει συνεχώς στα φιλικά της. Δε βλέπουμε πως θα «σπάσει» το γκολ-γκολ στο 1.78 του Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)