Παλαίμαχοι εν δράση…

Παρά την ζεστή μια πολύ δυνατή μονομαχία έγινε το περασμένο Σάββατο όπου η ομάδα παλαιμάχων της Πάτρας έδωσε φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους Σελιάνας.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αλισσού κα για την ιστορία νικητές ήταν οι Πατρινοί με 5-4 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Σπαλιάρας 3, Τσαλπατούρος, Στασινόπουλος, Γεωργαντόπουλος. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μπόρσης 2 και Μπαλής 2.

Είχαμε και βραβεύσεις όπου οι βετεράνοι της Σελιάνας βράβευσαν τον προπονητή της ομάδας των παλαιμάχων Πάτρας, Χρήστο Γερολυμάτο και τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Πλιάτσικα. Ο σύλλογος της Πάτρας βράβευσε τον αρχηγό της ομάδας της Σελιάνας, Κώστα Κοτσανά για την προσφορά του στην ανάδειξη της τεχνολογίας των αρχαίων Ελλήνων.

Και τον πρόεδρο του συλλόγου Η ΦΕΛΛΟΗ, Δημήτρη Μπαλή για την προσφορά του στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αιγιάλειας. Όπως σε όλα τα φιλικά, έτσι και τωρα μετά το παιχνίδι ακολούθησε ένα τρίτο ημίχρονο στην Τριών Ναυάρχων όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι Ιταλίας – Αυστρίας. Η αποστολή του πολιτιστικού συλλόγου Σελιάνας η ΦΕΛΛΟΗ αναχώρησε μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα ενώ οι δυο ομάδες έδωσαν νέο ραντεβού στην ΦΕΛΛΟΗ.