«Παλικάρι» η Αχαϊκή, βαθμός σωτηρίας στη Ναύπακτο! (vid)

Με το Μίλτο Μητρόπουλο να σκοράρει στο 89′, η Αχαϊκή στάθηκε όρθια στη Ναύπακτο φεύγοντας με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα του φιλόδοξου πρωταθλητή Ναυπακτιακού Αστέρα που συνεχίζει να απογοητεύει. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Νάκα στο 50ο λεπτό, οι «κιτρινόμαυροι» και κατάφεραν να πάρουν το χρυσό βαθμό.

Ο Στέλιος Νάκα από θέση τετ α τετ νίκησε τον Καραμανλή και έκανε το 1-0 για τον Ναυπακτιακό. Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα της Αχαΐας απείλησε με το συρτό σουτ του Μπουτσικάκη. Στο 57΄ σέντρα του Καλαμπόκα η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει στα δίκτυα όμως ο βοηθός είχε σηκωμένο το σημαιάκι υποδεικνύοντας τον πατρινό αμυντικό σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 89΄ με το Μίλτο Μητρόπουλο να μένει μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων και να τελειώνει υποδειγματικά για το 1-1 από κοντά. Στο 94ο λεπτό αποβλήθηκε ο Καραμανλής, αλλά δεν άλλαξε το παραμικρό με τους Αχαγιώτες να παίρνουν έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό.

Συνθέσεις:

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Ν. Κουρμπανάς): Παντελίδης, Καζανάς, Καλαμπόκας, Καπίας, Θεοχάρης, Αρώνης, Γκέτσι (45’Κράσι), Κονίδας, Γκάτσης (68΄ Μεζίνι), Νάκα (80’Νικολακόπουλος), Εσκουρέντο (68’ Παπανδρέου).

Αχαϊκή (Γ. Λεγάτος): Καραμανλής, Στανής, Παπάς, (70’Αντωνόπουλος), Λίπι, Ρίλντι (77΄Μητρόπουλος), Μπουτσικάκης, Κωστής, Γεωργόπουλος, Σουράνης, Κυριακόπουλος (70’Ανδρεόπουλος-95΄Μπακάλης), Πυρρής.