Παλικαρίσιος βαθμός για το Ρωμανό

Κ. Ζάρρας : Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής : Παπαχρήστος (Ασπρουλόπουλος-Κυριακοπούλου)

Φονέας των πρωτοπόρων μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ρωμανός αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην νεανική ομάδα του Ωλενιακού.

(Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ρωμανός είχε αποσπάσει ισοπαλία και από τον Ίκαρο Λακκόπετρας στην 3η αγωνιστική)

Από την άλλη πλευρά ο Ωλενιακός δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ρωμανό καθώς στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του βουνού άνοιξε το σκορ όταν ο Σουγλέρης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλια στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαχαραλάμπους άνοιξε το σκορ.

Ο Ωλενιακός ισοφάρισε στο 19′ με ωραία ατομική ενέργεια του Κουτσαντώνη .

Στην συνέχεια ο Ωλενιακός μπορεί να χαρακτηριστεί και ως άτυχος καθώς αστόχησε σε τέσσερα τετ α τετ με το τελικό 1-1 αφήνει μια έντονη πίκρα στο στρατόπεδο του Ωλενιακού.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Α. Παναγιωτόπουλος) : Γ. Παναγιωτοπουλος, Καραβιώτης (35′ Κοσκινάς), Αποστολόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Βλάχος, Δριμάλας, Χ.Κομνηνός, Αγγελόπουλος (92′ Κ. Ξυπολιάς), Ν. Κομνηνός, Σουγλέρης (73′ Μπαρογιάννης) ,Νικολόπουλος

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ (Γ. Μπαβέλος) : Λαζαράτος, Κοσμόπουλος (63′ Σπανόπουλος) Χαρίζι (53’Σταθούλιας), Κούρκουλος (55′ Γαλάνης), Χαρμαντάς, Φρατζής, Σταθόπουλος, Γερολυμάτος, Πετρόπουλος (77′ Σταθόπουλος), Κουτσαντώνης, Μιχαλόπουλος.