Παλληξουριακός: Πήρε Τσαουντέλιο και άλλους δύο πριν το φινάλε

Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η οποία ολοκληρώνεται σήμερα (εκτός και πάρει παράταση), η ομάδα της Κεφαλονιάς ανακοινώνει την πραγματοποίηση τριών ακόμη μεταγραφών, του ΤΣΑΟΥΣΙ “Τσάο” Σωτήρη (τερματοφύλακας, 35 χρ.) από την Α.Ε. Κράνης, του ΜΩΡΑΪΤΗ Νίκου (Αμ. Μέσος, 33 χρ.) από τον Α.Ο. Σάμης και του ΛΟΥΚΑΤΟΥ Νίκου (Μεσοεπιθετικός, 18 χρ.) από τον Α.Ο. Διλινάτων.

“Καλωσορίζουμε και τους τρεις αθλητές στην οικογένεια του Παλληξουριακού και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία. Οφείλουμε κάπου εδώ να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία του νησιού που ανταποκρίθηκαν με την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας μας“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο γκολκίπερ Τσαουντέλιο είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Αναγέννηση Πατρών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κεφαλληνία. Με τις τρεις αυτές προσθήκες ολοκληρώνεται η στελέχωση του ρόστερ και η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στην προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον εντός έδρας αγώνα με την ουραγό Θύελλα Πατρών.