Πανάξια νίκη για το Διαγόρα Βραχνεΐκων, αφιερωμένη στο Χ. Λούβαρη

Μια σπουδαία και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη σημείωσε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων επί του Πανγυθεατικού με 3-1 «ρεφάροντας» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ζάκυνθο εντός έδρας.

Αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Λούβαρη με τους παίκτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για γρήγορη ανάρρωση. Μόλις στο 12ο λεπτό οι Βραχνιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Παναγιώτη Πανάρετο.

Στο 28΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, αδράνεια της άμυνάς του Γυθείου και 0-2 οι φιλοξενούμενοι με την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. Στο 33ο λεπτό  σέντρα από τα αριστερά, ακόμα μια αδράνεια της άμυνάς των γηπεδούχων και 0-3 οι φιλοξενούμενοι και πάλι με τον Πανάρετο, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της Αχαΐας έχασε αρκετές ακόμα ευκαιρίες τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο β΄ ημίχρονο για να σημειώσει και άλλα γκολ, αλλά «έπεσε» πάνω στον Αλέξανδρο Μπαμπούνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 60′ με πέναλτι του Μπαρόνε, το οποίο κέρδισε ο Μπουρελάκος.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Κατσίχτης Aργ.): Μπαμπούνης, Χρυσικάκος, Καρνιάτης, Λούζης, Μπουρελάκος,Παναγόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Μπερδούσης, Μπουτσικάρης (46΄ Σελσίνιο), Ντιόγκο, Μπαρόνε.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος (58΄ Ούτσικας), Λίπι, Τριανταφυλλόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ. (73΄ Ρίλντι), Καλλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος (90΄ Γκολφινόπουλος), Νιφορόπουλος (83΄ Κ. Παπαδόπουλος).