Πανέτοιμη και αποφασισμένη η Παναχαϊκή

Στην Αγυιά σήμερα η Παναχαϊκή να καλείται να βάλει τις βάσεις για τα πλέι οφ, προκειμένου να δικαιώσει τις προσπάθειες όλων, από το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει αποδείξει το σύνολο του Χρήστου Παρασκευόπουλου, πως έχει χαρακτήρα, μέταλλο και πάνω απ΄ όλα πίστη στις δυνατότητές του, ειδικά όταν παίζει με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά βαθμολογικά. Θα είναι αμαρτία, αυτό που έγινε την Τετάρτη στα Τρίκαλα, να παρασύρει την Παναχαϊκή, σε περίεργα μονοπάτια για φέτος.

Διότι, όποτε χρειάστηκε, κατάφερε να βρει το ψυχικό σθένος και να αντιδράσει. Να γίνει ακόμα καλύτερη, να κυνηγήσει με μεγαλύτερη μανία τους στόχους της. Η ισοπαλία “πόνεσε” και συνεχίζει να “πονάει”, όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι «κοκκινόμαυροι» του Χρήστου Παρασκευόπουλου προπονήθηκαν για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο τους στην Αγυιά και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με την τελική εικοσάδα να βγαίνει πριν τον αγώνα.

Εκτός των επιλογών έμεινε τελικά ο Χρήστος Αραβίδης όπως είχαμε γράψει, “μάχιμοι” είναι οι Μασούρας και Κόκας, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί ο Νίκος Κουσκουνάς που ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί.

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής θα «σφυρίξει» το σημερινό ματς στις 20:30 (ΕΡΤ-3). Βοηθοί του θα είναι, ο Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων) και ο Θεόδωρος Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτη διαιτητής θα είναι η Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής) και παρατηρητής τους ο Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).