Πανέτοιμος για το “διπλό” στην Άρτα ο Παναιγιάλειος

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας πρεμιέρα, στην Άρτα, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Στην αποστολή συμμετέχουν και οι 19 ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Φάνη Γκέκα, οι οποίοι και θα στελεχώνουν την αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας.

Συγκεκριμένα στην Άρτα θα ταξιδέψουν οι Ιωαννίδης, Βίλλιος, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Μακρίδης, Σπίντζος, Σεμπ. Αφούσσι, Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Λιάτος, Κρεμίτσας, Βαλλιάνος, Κοχυλάς, Δαλιάνης, Ροδόπουλος, Χατζηαντωνίου και Πλατυκώστας. Εκτός έμειναν οι Καρβούνης, Τοκάμ, Χάμζα και Τσιμπουέζε που αποτελεί και την τελευταία -χρονικά- μεταγραφή του Παναιγιάλειου. Οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές δεν τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, λόγω μη έκδοσης των δελτίων τους για γραφειοκρατικούς λόγους.

Η αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (10:30) για την πόλη της Ηπείρου. Να θυμίσουμε ότι διαιτητής του παιχνιδιού, το οποίο θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Άρτας (15:00), θα είναι ο Δ. Χατζηπαναγιώτου του συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τους Θωμ. Γκέλη και Σωτ. Πάνο από τον ίδιο σύνδεσμο.