Παναγιάλειoς….6 Χ 6

Παναιγιάλειος-Αιγείρα/Ακράτα 2-0 (31’, 81’ Χριστόπουλος)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Τραγουλιάς-Σταθοπούλου)

Συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί νικών ο Παναιγιάλειος, ο οποίος έχει και το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 6 στα 6, αφού κατάφερε να επιβληθεί σήμερα στο γήπεδο του και της Αιγείρας/Ακράτας με 2-0.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Αιγιώτες έγινε στο 25’ λεπτό με τον Γκάτση να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Λεπενιώτη, με τον Μπούνα στην συνέχεια να αστοχεί προ κενής εστίας.

Στο 31’ λεπτό ο Χριστόπουλος πήρε την ασίστ από τον Μπούνα και κατάφερε να σκοράρει για το 1-0, με τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί και στην επανάληψη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που έγινε στο 81’ λεπτό με δράστη και πάλι τον Χριστόπουλο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος (65’ Παπασπηλιόπουλος), Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (84’ Αποστόλης), Σκούτας (69’ Μπελεζάκης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (83’ Καφεντζής)

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ : Λεπενιώτης, Παππάς (69’ Αγγελάκης), Παναγόπουλος (36’ Κυρίκος), Τσούρας, Ιωάννου (84’ Πρέζας), Έξαρχος, Καυγάς, Αλέφαντος (46’ Καλλέλης), Κλούκινας, Σακελλαρόπουλος, Μούτσα