Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος: «Η Παναχαϊκή έχει ποιότητα και βάθος για να πρωταγωνιστήσει»

Η Παναχαϊκή το περασμένο Σάββατο γνώρισε τη φιλική ήττα από την Καλαμάτα στην οποία αγωνίζεται ο Αχαιός, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα της Αχαϊκής κατά το παρελθόν μίλησε στο patragoal.gr για το πως είδε την ομάδα της Πάτρας στο φιλικό του Σαββάτου, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Μεσσηνίας.

«Η Παναχαϊκή είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ βαριά φανέλα και πάντα θα πρωταγωνιστεί. Πιστεύω πως όταν πρέπει στα επίσημα παιχνίδια θα είναι απολύτως έτοιμη, ώστε να διεκδικήσει το στόχο της. Νομίζω πως έχει ένα πολύ καλό σύνολο και δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίχτες. Υπάρχει πολύ ποιότητα και αρκετό βάθος ώστε να πετύχει την άνοδο», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεύτερη χρόνια στη Μαύρη Θύελλα και πιστεύω και πως η δίκη μου η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία μας. Προσωπικά θέλω να δουλέψω πολύ ώστε να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο στόχος ο προσωπικός είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα μου και μέσα από αυτήν και για την δίκη μου εξέλιξη στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της Μαύρης Θύελλας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με εμπιστεύτηκαν, διότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε μια ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά και παράλληλα, κουβαλάει τέτοια ιστορία».