Παναγιώτης Σεμιτέκολος: «Δίπλα σε Μπάρλο για ότι χρειαστεί»

Mε το… δεξί ξεκίνησε η συνεργασία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με τον Γιώργο Μπάρλο που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ, όπως φάνηκε και στην εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας του τελευταίου στα γραφεία της στην Αγυιά.

Κατά την διάρκεια της όλης κουβέντας φάνηκε η διάθεση του πατρινού επιχειρηματία για να δημιουργήσει κάτι καλό, ζητώντας φυσικά την στήριξη όλων στην Αχαΐα, πόσο μάλλον της ερασιτεχνικής, που αποτελεί την… μάνα της Παναχαϊκής.

Όσο για τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Γ.Ε. Παναγιώτη Σεμιτέκολο, στις πρώτες δηλώσεις του στη “Match” για τη νέα εποχή στην κοκκινόμαυρη ΠΑΕ, τόνισε τα παρακάτω:

«Ο ερασιτέχνης είναι η Παναχαϊκή, πλάθεται δε ανάλογα με αυτούς που διαχειρίζονται τα κοινά της ΠΑΕ και το υπενθυμίζω αυτό, αφού η ίδια δεν έχει τα όποια περιθώρια για να συμβάλει με τρόπο κυριολεκτικό στις κάθε φορά διοικητικές επιλογές που γίνονται στην τελευταία.

Ο νέος μεγαλομέτοχος, είναι ο Γιώργος Μπάρλος, ξεκίνησε δε με δυο πολύ θετικές κινήσεις, αν και κανείς δεν γνωρίζει το πως θα εξελιχθεί μελλοντικά και κύρια οικονομικά αυτή η ιστορία.

Επέλεξε Λουμπαρδέα και Οφρυδόπουλο στην ομάδα που ήταν πολύ καλές επιλογές, ενώ παράλληλα είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, πατρινός επίσης πολύ σημαντικό και έμπορος, με μεγάλη όρεξη για το εγχείρημα που ανέλαβε», τόνισε με έμφαση ο Παν. Σεμιτέκολος και για επίλογο πρόσθεσε τα παρακάτω:

«Ήλθε σε μας με μια πολύ καλή προσέγγιση αναπτύσσοντας το πρόγραμμά του που έχει για την Παναχαϊκή δείχνοντας το επαναλαμβάνω θετικά στοιχεία.

Κάτι που σημαίνει ότι η ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα τον βοηθήσει όπου της ζητηθεί για το καλό της ομάδας και εμείς ειλικρινά του ευχόμαστε να προχωρήσει και να υλοποιήσει ότι έχει στα πλάνα του».