Παναιγιάλειος: “Έκλεισε” Νιγηριανό, με δύο σημαντικές απουσίες στην Άρτα

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Παναιγιαλείου, η οποία συμφώνησε με τον 22χρονο Νιγηριανό Ατι Τσιμπουέζε ο οποίος έρχεται σύντομα και να ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Μάλτας με την Σαν Γκουάν και στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού. Πρόβλημα με τους Τοκάμ και Χάμζα των οποίων δεν βγήκαν τα δελτία για άγνωστο λόγο και δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση Άρτας.

Βγήκαν οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων της «Μαύρης Θύελλας» είναι τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. έχει τρεις κατηγορίες εισιτηρίων, οι οποίες καλύπτουν οικονομικά όλα τα βαλάντια, δίνοντας παράλληλα και τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να συμβάλλει οικονομικά στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 50, 100 και 150 ευρώ και αρχικά όσοι επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από τα γραφεία του συλλόγου, είτε από το «στέκι του προέδρου» και τον κ. Αλ. Ρούβαλη (Μητροπόλεως 42).