Παναιγιάλειος: “Γκάμαρη είσαι ανεπιθύμητος”

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιαλέιου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει «επίθεση» στον Γιώργο Γκάμαρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί στο ποδόσφαιρο τα όσα κάνει ο κος Γκάμαρης σε βάρος της αγαπημένης μας ομάδας.

Παραμονές του πιο κρίσιμου αγώνα μας για την ανάκαμψη της, έκανε καταγγελία για τις μετεγγραφές που πραγματοποίησε και ζητά να ακυρωθούν όπως ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές.

Αυτός ο «κύριος» θέλει να διαλύσει το σωματείο μας .

Δεν αναγνωρίζει δικαστικές αποφάσεις, προσωρινές διαταγές με μοναδικό στόχο να εξαφανίσει τον Παναιγιάλειο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δε θα επιτρέψουμε σε αυτό τον «κύριο» και τους συνεργάτες του, που είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο θέλει να είναι στη διοίκηση της ομάδας.

Επικοινωνεί με μάνατζερ των παικτών για να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα…. Αφού θέλει να την διαλύσει προ του κρίσιμου αγώνα και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τη στηρίξει. Γιατί άραγε??….Η προσωρινή διοίκηση με τη βοήθεια του κόσμου που είναι πρωτοφανής με την αγορά καρτών διάρκειας, αλλά και τη στήριξη του αποτελεί μήνυμα.

Το μήνυμα αυτό είναι ότι φαινόμενα τύπου Γκάμαρη δε θα υπάρξουν ποτέ ξανά στην ιστορική μας ομάδα. Είσαι ανεπιθύμητος κ. Γκάμαρη στον Παναιγιάλειο και σε όλο το Αίγιο. Συνεχίζουμε με βάση τους φιλάθλους μας και στηριζόμενοι στις δικαστικές αποφάσεις».