Παναιγιάλειος: Μπήκαν οι βάσεις για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του συλλόγου

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ. Σ. ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό με ανακοίνωση ότι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του δημοτικού σταδίου της πόλης, συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών της διοίκησης του Συλλόγου και των υποστηρικτών (supporters) της ομάδας, κάτι που είχε δρομολογηθεί μετά την πρωτοβουλία του κ. Πέτρου Δαδιώτη.

Μια πρωτοβουλία που φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά αφού αρκετοί φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν θετικά σ’ αυτό το κάλεσμα. Στην συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος και μπήκαν οι βάσεις για μια συνεργασία που θα έχει στόχο την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του συλλόγου.

Οι υποστηρικτές της προσπάθειας έκαναν σαφές ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της διοίκησης και θα κάνουν ότι μπορούν για να τη βοηθήσουν και όχι να την υποκαταστήσουν. Ο κύριος σκοπός τους είναι να συνδράμουν οικονομικά, κάτι που ξεκίνησαν ήδη, ενώ παράλληλα κατέθεσαν και τις ιδέες τους οι οποίες όπως τόνισαν δεν είναι δεσμευτικές για την διοίκηση.

Ευχή όλων είναι το εγχείρημα αυτό να έχει διάρκεια και επιτυχία ώστε να μπορεί ο σύλλογος του Αιγίου να ξεπερνά τις οποίες δυσκολίες.

“Η Διοίκηση αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιαλείου Γ. Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον επικεφαλής της κίνησης κ. Πέτρο Δαδιώτη και όλα τα μέλη των υποστηρικτών, πρωτίστως για την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα μας αλλά και για την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στην Ιστορική μας ομάδα. Χρέος μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.