Παναιγιάλειος: Νέο φιλικό τεστ, συμφωνία με γυμναστή

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει σήμερα η ομάδα του Παναιγιαλείου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Βάρης. Η σέντρα της φιλικής αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Η αποστολή της ομάδας του Αιγίου θα αναχωρήσει στις 11:00 το πρωί από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης και ο τεχνικός της Φάνης Γκέκας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Ο Παναιγιάλειος θα προχωρήσει στην απόκτηση του 21χρονου Καμερουνέζου μέσου με Ελβετικό διαβατήριο Στηβ Τοκάμ, που άρεσε στις προπονήσεις και ο Φάνης Γκέκας εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Παράλληλα η Αιγιώτικη ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και επαφές για την απόκτηση ξένου επιθετικού ποδοσφαιριστή. Ο Παναιγιάλειος με χαρά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Δημήτρη Καραΐνδρο. “Τον ευχαριστούμε για την απόφασή του όπως επίσης και την ομάδα της Θύελλας Αιγίου για την συναίνεση της, και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.