Παναιγιάλειος: Eνδιαφέρον Γκάμαρη να αναλάβει, δύο νέες αποχωρήσεις

Το μέλλον του Παναιγιαλείου είναι αβέβαιο, αφού δεν έχει προκύψει διοικητική λύση. Η ομάδα έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά η προσωρινή διοίκηση έχει παραιτηθεί.

Ο Πέτρος Δαδιώτης προσπαθεί με επαφές και συναντήσεις που κάνει να βρει λύση και τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο έχει έρθει ενδιαφέρον του Γιώργου Γκάμαρη για να αναλάβει την Αιγιώτικη ομάδα.

Μάλιστα στενός του συνεργάτης είναι σε επικοινωνία με την προσωρινή διοίκηση και πιθανότατα σήμερα το απόγευμα να υπάρξει συνάντηση, ώστε να συζητηθεί το ενδιαφέρον και να υπάρξει σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης μέσα στην νέα εβδομάδα. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Παναιγιάλειο και θα δείξουν τι θα συμβεί στο διοικητικό τοπίο της ομάδας.

Ζήτησαν να αποχωρήσουν Παπαδόπουλος-Μπακατσέλος

Μετά το Βασίλη Μπούνα άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με τη «Μαύρη Θύελλα» ζήτησε να αποχωρήσει βλέποντας ότι δεν κινείται τίποτα στους «μελανολεύκους». Ο Παπαδόπουλος με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες εξετάζει ήδη προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών, αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, ελεύθερος έμεινε και ο Γιώργος Μπακατσέλος (φωτ.) που αγωνίζεται στο σύλλογο τα τρία τελευταία χρόνια. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους βασικούς συντελεστές στις δύο τελευταίες χρονιές και βοήθησε τα μέγιστα το σύλλογο να κερδίσει το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά και φέτος στην παραμονή της, όντας ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.