Παναργειακός: Δήλωσε συμμετοχή λίγο πριν το φινάλε

Όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα μπαίνουν σε μια σειρά στον Παναργειακό, μετά την αναπάντεχη εξέλιξη στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, με την δήλωση παραίτησης-αποχώρησης του Αντώνη Λυμπέρη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την αποχώρηση προπονητή και παικτών.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αποφασίσθηκε να γίνουν τα άκρως απαραίτητα βήματα, δηλαδή να δηλωθεί σήμερα η συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο (με τα απαραίτητα παράβολα) και απο κει και μετά να γίνουν κινήσεις για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης.

Βέβαια, το τυπικό της υπόθεσης είναι οτι επισήμως δεν έχει κατατεθεί η παραίτηση του προέδρου και των μελών που είχε ορίσει ο ίδιος στο Δ.Σ., αλλά θεωρείται οτι αυτό δεν είναι το σημαντικό. Αναμένεται μέσα στην ημέρα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, με βάση τα Καταστατικό και να ορισθεί άμεσα μια Γ.Σ. , όπου θα παρουσιασθεί η κατάσταση και  θα αναζητηθούν λύσεις άμεσα.

Πάντως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημ.Καμπόσος, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάποιους τρόπους την ομάδα, αλλά σίγουρα πρέπει να βρεθούν αυτοί ή αυτός που θα ηγηθεί και θα έχει την ευθύνη της καθημερινότητας.

Ίσως σήμερα λοιπόν και έως το βράδυ, να υπάρχουν ανακοινώσεις για την Γ.Σ.