Παναχαϊκή έτοιμη για τη νέα εποχή!

Άμεσο αντίκτυπο στο οικονομικό φαίνεται πως έχει η έλλειψη αγωνιστικής δράσης για την Παναχαϊκή αυτή την περίοδο.

Η πατρινή ομάδα δεν εξαιρείται από το γενικό κανόνα, καθώς όπως είναι φυσιολογικό, πλήττεται από το οικονομικό, αφού χάνει τα έσοδα από την κρατική τηλεόραση. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει για όλους, ο Γιώργος Μπάρλος εκμεταλλεύτηκε πλήρως την αγωνιστική απραξία λόγω του ιού.

Έβαλε μπρος ένα σημαντικό έργο που θα δώσει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της Παναχαϊκής. Και φυσικά αναφερόμαστε για το προπονητικό κέντρο στην Οβρυά, στο πρώην γήπεδο του Φωστήρα. Εκεί, οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ έτσι ώστε με την έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, να γυμνάζονται καθημερινά στα σπίτια τους, ούτως ώστε, όταν αρθούν οι απαγορεύσεις και υπάρξει επιστροφή στα γήπεδα, να είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Μετά την Κυριακή του Θωμά πάντως θα ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο για το τι θα γίνει στη συνέχεια, αν και πώς θα συνεχιστούν οι αγώνες. Το βέβαιο είναι ότι, αν γίνουν παιχνίδια από τα μέσα Ιουνίου και μετά, δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι και όλοι οι αγώνες θα είναι με κλειστές πόρτες.

Αυτό σημαίνει ότι στη Σούπερ Λιγκ 2, η ΕΡΤ θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει όλα τα παιχνίδια, για να μην βγαίνει και ο κόσμος από τα σπίτια του, έστω και αν αρθούν τότε οι σημερινοί περιορισμοί.