Παναχαϊκή: Δεύτερη κίνηση «ματ» με την επιστροφή του Θεοδόση Γκόβα!

Με αθόρυβα και απολύτως ουσιαστικά βήματα προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά με μια δεύτερη πολύ σημαντική προσθήκη στην περιφερειακή της γραμμή. Έτσι, τη φανέλα της Παναχαϊκής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα φορέσει και πάλι ο Θεοδόσης Γκόβας, δεινός σκόρερ από μέση και μακρινή απόσταση και με μεγάλη εμπειρία.

Ο αθλητής ήρθε στην οικογένεια της Παναχαϊκής για να βοηθήσει στη νέα πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Ο Γκόβας λίγο μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στην Παναχαϊκή δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που γυρίζω στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Να έχουμε υγεία όλοι στην ομάδα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο μας, που τον θέλουμε δίπλα μας από το ξεκίνημα. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον πρόεδρο της Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε, είχαμε και θα έχουμε και πάλι μια άψογη καθ’ όλα συνεργασία για το καλό της ομάδας».

Όσο για την κοκκινόμαυρη διοίκηση, «Καλωσορίζουμε τον Θεοδόση στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε αθλητική υγεία», ήταν η λιτή ανακοίνωση της Παναχαϊκής ΓΕ για την συγκεκριμένη προσθήκη.