Παναχαϊκή είσαι και… θέλεις δουλειά, βαριά ήττα από ΝΠΣ Βόλο

Η Παναχαϊκή γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας από τον σαφώς, ανώτερο ΝΠΣ Βόλο με 4-1.

Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον νεαρό Δουβίκα, για να διπλασιάσει τα τέρματα του Βόλου ο Γκουαροτσένα στο 24ο λεπτό.

Η Παναχαϊκή μείωσε ο Αραβίδης στο 41ο λεπτό, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Βόλο να σημειώνει άλλα δύο τέρματα με τον Μπαρτόλο. Αρχικά στο 77ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ και εν συνεχεία στο 83ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι “κοκκινόμαυροι” έδειξαν πως θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα, αφού αμυντικά δημιουργήθηκαν πολλά κενά και στα δύο ημίχρονα. Το ντεμπούτο του με την πατρινή ομάδα πραγματοποίησε ο Αργεντίνος Χουάν Λαρέα που πέρασε στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό.

Τραυματισμός και ανησυχία για το Δημήτρη Πατάπη που αντικαταστάθηκε πριν το ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

ΦΙΛΜ:

7’ Ανοίγει το σκορ ο ΝΠΣ Βόλος με τον Δουβίκα. 1-0 οι γηπεδούχοι.

24’ 2-0 Ο Vallejo για τον ΝΠΣ Βόλος με κοντινό τελείωμα.

37’ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Πάτρας. Ο Πατάπης έπειτα από τραυματισμό περνά εκτός και στη θέση του μπαίνει ο Πατρώνης.

41’ Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Αραβίδης με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή γράφει το 2-1 και μειώνει για τους Πατρινούς.

77’ Ο Bartolo με σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνει το 3-1 για τον ΝΠΣ.

83’ 4-1 για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Bartolo.

Συνθέσεις:

NΠΣ Βόλος (Σ. Τσιώλης): Γκαραβέλης (46ο Κλέιμαν), Ντεντάκης (56ο Τέκιο), Μήτογλου, Κολόμπο (69ο Σάντσες), Φερράρι (79ο Κιάκος), Ριένστρα (56ο Τσοκάνης), Μπαριέντος (80ο Λογαράς), Λουντεβάλ (56ο Γέντρισεκ), Μπαρτόλο, Γκουαρτσένα (80ο Κανελλάκης), Δουβίκας (69ο Κρητικός).

Παναχαϊκή (Δ. Ελευθερόπουλος): Μένκα (60΄ Κολοβούρης), Πάνος (75΄ Μπελεζάκης), Μαρκοπουλιώτης (75΄ Λαρέα), Πατάπης (37΄ λ.τ. Πατρώνης), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (68΄ Παπαχρονόπουλος), Mπρους (55΄ Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (57΄ Ανάκογλου), Τσερούτι (46΄ Μπάτροβιτς), Μασούρας (46΄Παπαδόπουλος), Αραβίδης (57΄ Κουσκουνάς).