Παναχαϊκή: Επαφή με Αθανασόπουλο, προτάθηκε ο Χιντζίδης

Στο “κάδρο” έχει μπει για τα καλά και ο 39χρονος πορτιέρo, Χρήστος Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Αναγέννηση Άρτας και κάνει μια προσπάθεια να αποδεσμευθεί για να έρθει στην Παναχαϊκή.

O πολύπειρος κίπερ έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Τερματοφύλακας από τη Σούπερ Λιγκ 2 που για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής είναι κάτι από παραπάνω πολυτέλεια.

Πέρσι ο 39χρονος κίπερ αγωνίστηκε στην Super League 2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας έχοντας 18 συμμετοχές ενώ ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα του Πατραϊκού, της Αναγέννησης Άρτας, της Καλλιθέας για 4 χρονιές, του Αιολικού Μυτιλήνης, του Πανηλειακού, του Ηρακλή Ψαχνών, της Λάρισας, του Παναιγιάλειου, τον Τρικάλων και της Κέρκυρας.

Ο Στράτος Χιντζίδης έχει προταθεί για τη θέση του αριστερού μπακ, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr! Ο έμπειρος μπακ, φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής το 2014 παίζοντας σε 13 αναμετρήσεις.

Ο Χιντζίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακολούθησαν Πολύκαστρο, Θράκη, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκός, ΑΕ Ποντίων, Πανηλειακός, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ηρακλή, Τρίκαλα, ενώ πέρυσι ήταν στον ΟΦ Ιεράπετρας.