Παναχαϊκή: “Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, είναι νομοτελειακό”

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι δέχεται καθημερινά επιθέσεις με αστείες αφορμές.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάτρας αναφέρει ότι με σεβασμό στην ιστορία και στους φιλάθλους της, δηλώνει ρητά πως αυτά τα συμφέροντα δεν την αγγίζουν, δεν την επηρεάζουν στο ελάχιστο και υπόσχεται πως θα τα καταπολεμήσει με κάθε νόμιμο τρόπο.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Μετά και τα σημερινά κατάπτυστα δημοσιεύματα είναι πλέον προφανές το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 δέχεται καθημερινά επιθέσεις με αστείες αφορμές. Υφίσταται έναν πρωτόγνωρο πόλεμο. Η φετινή αναγέννηση της ομάδας, η διοικητική της «υγεία» και οι υψηλοί της αγωνιστικοί στόχοι αποδεικνύεται πως ενοχλούν τα οργανωμένα αυτά παρασκηνιακά συμφέροντα που τόσα χρόνια έχουν ρημάξει κυριολεκτικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 με σεβασμό στην ιστορία και στους φιλάθλους της, δηλώνει ρητά πως αυτά τα συμφέροντα δεν την αγγίζουν, δεν την επηρεάζουν στο ελάχιστο και υπόσχεται πως θα τα καταπολεμήσει με κάθε νόμιμο τρόπο.

Η ιστορική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ανά τους αιώνες ιστορίας της, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, είναι νομοτελειακό. Κανείς δεν θα μπορέσει πλέον να το αποτρέψει αυτό. Το ποδόσφαιρο επιτέλους θα νικήσει!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της έναντι τέτοιων συκοφαντικών και δυσφημιστικών διαδικτυακών αναρτήσεων».