Παναχαϊκή-Καλαμάτα: Το «κύκνειο άσμα» του Ελευθερόπουλου

Η Παναχαϊκή το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σε φιλική αναμέτρηση, ένα χρόνο μετά την τελευταία τους συνάντηση, όπου η ομάδα της Πάτρας, είχε ηττηθεί με 2-1, σε ένα ματς που σήμανε το τέλος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο της ομάδας.

Η Παναχαϊκή είχε προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Κουσκουνά στο 10ο λεπτό, η “Μαύρη Θύελλα” κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με τέρματα των Μπουσμπίμπα στο 34′ και Σουμπίνιο στο 62′, να φτάσει στη νίκη.

Η Παναχαϊκή, η οποία είχε χαμένο πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου επίσης με τον Κουσκουνά, πίεσε στο τέλος για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι “μελανόλευκοι” έκαναν καλή διαχείριση και κράτησαν εύκολα τη νίκη, αφήνοντας τους “ροσονέρι” με τον προβληματισμό που έφερε την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ύστερα από απόφαση του Γιώργου Μπάρλου.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Μένκα, Πάνος, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος (68′ Μασούρας), Μπρους (59′ Ανάκογλου), Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς (67′ Γιούσης), Τζοάο (67′ Κ. Παπαδόπουλος), Τσερούτι, Κουσκουνάς.

Καλαμάτα: Ταϊρης (46’ Αραμπατζής), Κωνσταντινόπουλος (46′ Σαλίν), Παπαγεωργίου (74′ Γκαλίτσιος), Γκιοατά (λ. τρ. 83′ Παυλίδης), Μαβινγκά (46′ Τσελεπίδης), Ζαχαρόπουλος (85′ Καρούτης), Σουμπίνιο (79’ Παπατόλιος), Τριανταφυλλάκης (46′ Νατσιόπουλος), Αλεξόπουλος (56′ Ηλιόπουλος), Μπουσμπίμπα (79’ Μαρκόφσκι), Φελίπε (68′ Γουέσλεϊ).

Θυμηθείτε τα γκολ και τις δηλώσεις: