Παναχαϊκή: Οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» της κατηγορίας σε πρώτο πλάνο

Επικίνδυνα αργεί ο «κοκκινόμαυρος» σχεδιασμός, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει προσθήκες στο ρόστερ.

Βέβαια, καθημερινά γίνονται επαφές μεταξύ των ανθρώπων της Παναχαϊκής και υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και είναι θέμα χρόνου να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Για τον Περικλή Πολίτη του ΠΑΟ Βάρδας, γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι μένουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr το προηγούμενο διάστημα έγινε επαφή και με έναν «πρώην» της Παναχαϊκής, το Φώτη Γεωργαντόπουλο που τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Διαγόρα Βραχνεΐκων, με τον παίκτη να ανανεώνει τελικά στους Βραχνιώτες.

Επαφή έγινε όμως και με το Δημήτρη Μικελάτο που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε με τον ΠΑΟ Βάρδας, όπως πληροφορείται το patragoal.gr! Ο Πατρινός άσος έχει «φάει» την εν λόγω κατηγορία με το κουτάλι, καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Τσικλητήρα Πύλου, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αχαϊκής, Διαγόρα Βραχνείκων, Ναυπακτιακού Aστέρα, Αστέρα Βλαχιώτη και Εράνης Φιλιατρών.

Στο “κάδρο” φαίνεται πως ήταν και ο Θόδωρος Σαμπανέϊ που έπαιξε στο Τσιλιβή πέρυσι και έχει γεμάτες χρονιές στη Γ΄ Εθνική.