Παναχαϊκή: Οι τελευταίες εξελίξεις, έρχεται και άλλη αποχώρηση

Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων ήταν η σημερινή για τους “κοκκινόμαυρους”. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής πέρασαν τα τεστ σε δύο γκρουπ στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά και στο γήπεδο στην Αγυιά.

Υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου και τη συνδρομή του γυμναστή Μάκη Παρασκευόπουλου που ήταν ο υπεύθυνος για τη διενέργεια των εργομετρικών, οι ποδοσφαιριστές της πατρινής ομάδας αξιολογήθηκαν σε διάφορα τεστ δυνατοτήτων με αφορμή φυσικά και την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, παρελθόν από τους Πατρινούς αποτελεί πλέον ο Βασίλης Βασιλόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βασιλόπουλο.  Ευχόμαστε στον Βασίλη να έχει υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή του σε ότι επιλέξει να κάνει».

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα σήμερα υπήρξε νέα επαφή με τον Γιάννη Λουκίνα, που την απόκτηση του επιθυμεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική του απάντηση.  Όσον αφορά τον ξένο αμυντικό χαφ στην ΠΑΕ περιμένουν εξελίξεις αύριο, αφού ο παίκτης περιμένει να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα στην οποία ανήκει. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό, αλλά απομένει η αποδέσμευσή του.

Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr παρελθόν προτού καν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής σε επίσημο παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει ο Μανώλης Φαζός. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει επικαλεστεί σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που τελικά θα «ακυρώσουν» τη μεταγραφή του, όπως όλα δείχνουν.

Πάντως δεν είναι σίγουρο αν θα ανοίξει ο δρόμος για δεύτερη μεταγραφή στα μετόπισθεν, αφού ο νεαρός Δημήτρης Καλαμπόκας δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και θα γίνει προσπάθεια μόνο για παίκτη διαφοράς.

Ημέρα εργομετρικών για τους "κοκκινόμαυρους" Περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.pfc1891.gr/content/imera-ergometrikon-gia-toys-kokkinomayroys#Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily

Gepostet von ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 am Mittwoch, 5. August 2020