Παναχαϊκή: Το ψάχνει για μια ακόμα μεταγραφή και μετά-λογικά- τέλος

Μετά την απόκτηση του μέσου Παναγιώτη Λινάρδου η ομάδα της Παναχαϊκής συνεχίζει την δουλειά της μέσα στο γήπεδο και παράλληλά ψάχνεται για μια ακόμα προσθήκη.

Οι πληροφορίες του Patragoal.gr αναφέρουν πως η Πατρινή ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη ο οποίος θα παίζει στο χώρο της επίθεσης και ηδη υπάρχουν υποψήφιοι.

Εκτός από την περίπτωση του Ολλανδού εξτρεμ  που έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το patragoal, υπάρχουν ακόμα 2-3 περιπτώσεις από την ελληνική αγορά και με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις η Πατρινή ομάδα.

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος μόλις γίνει μια ακόμα προσθήκη στην επίθεση, βάζει stop στις υπόλοιπες κινήσεις και θα δουλέψει με τους παίκτες που έχει.

Βέβαιά τα ουσιαστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν στο Καρπενήσι όπου για δέκα μέρες η ομάδα θα βρεθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί θα διαπιστωθεί από το τεχνικό τιμ αν υπάρχει κάποιο κενό ώστε να γίνει μια ακόμα προσθήκη μέχρι τέλος Αυγούστου.

Οποτε προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουμε μια ακόμα μεταγραφή στην γραμμή κρούσης, είτε εξτρεμ, είτε καθαρό φορ, ανάλογα με τα θέλω του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια θα μπει άνω τελεία στην ενίσχυση της Παναχαϊκής.