Πανηγύρισε τον τίτλο στην Ηλεία ο Ξενοφών Κρεστένων

Στον ουρανό της Κρέστενας σήκωσε το Σάββατο το απόγευμα ο Ξενοφών Κρεστένων, το έπαθλο του Πρωταθλητή 2019 στην Ηλεία.

Είναι ο δεύτερος τίτλος της ομάδας μέσα στη σεζόν, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, κατάφεραν να πετύχουν το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, έχοντας ήδη κατακτήσει και το Κύπελλο Ηλείας απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

Η χθεσινή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος περιελάμβανε ένα πολύ όμορφο reunion, αφού η ομάδα της χρονιάς του 2009 με προπονητή τον Δημήτρη Μπατζάκα και η οποία είχε κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας των Κρεστένων, συνάντησε την τωρινή ομάδα που επανέλαβε την ίδια επιτυχία.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Δρακόπουλος, Σαραμαντάς, Ζωγόπουλος, Κωστόπουλος κλπ, αγωνίστηκαν απέναντι στους φετινούς θριαμβευτές και αναβίωσαν όμορφες μνήμες.

Στη γιορτή που έγινε, παρών ήταν ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο οποίος δήλωσε περήφανος για την επιτυχία του Ξενοφώντα και χαρακτήρισε καθήκον της δημοτικής Αρχής, να σταθεί πλάι στην ομάδα και να της προσφέρει τις υποδομές που χρειάζεται για να ανταποκριθεί με επιτυχία στα μελλοντικά της βήματα.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, υπήρξε και μια η οποία ξεχώρισε και έχει να κάνει με τον Τάσο Κουτσογιαννάκη, ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται 15 χρόνια στον Ξενοφώντα και έχει πλέον δύο πρωταθλήματα στο ενεργητικό του.