Πανιώνιος/Αχιλλέας: “Έκλεισε” γκολκίπερ, στοχευμένες κινήσεις

Οι ημέρες περνάνε και πλησιάζουμε στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπου όπως φαίνεται οι κινήσεις που θα γίνουν στον Πανιώνιο/Αχιλλέα θα είναι προσεκτικές και δεν θα υπάρξει ενίσχυση μόνο και μόνο για να γίνουν μεταγραφές. Αυτό τουλάχιστον έχουμε καταλάβει αυτή τη στιγμή, όπου κουμάντο κάνει ο Κώστας Λάζαρης σε αυτό το κομμάτι.

Στην απόκτηση του πορτιέρο Διονύση Βεντουρή προχώρησε η ομάδα της Αγυιάς η οποία ενισχύεται κάτω από τα γκολπόστ της ενόψει της συνέχειας. Ο Βεντουρής ξεκίνησε από την ομάδα του Αχαϊκού και μετά από το πέρασμά του από Αχαϊκή, AΠΣ Πάτραι, Ατρόμητο Πατρών και Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Αχαιό Σαραβαλίου και Ατρόμητο Λάππα θα συνεχίσει στους “νεοφώτιστους”.

Ο σύλλογος της Αγυιάς έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Ανδρέα Αγγελόπουλο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων, αλλά μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Στο σύλλογο υπάρχει μια πικρία, αφού μετά την παραχώρηση του Νικολόπουλου στην ομάδα της Παναχαϊκής, οι “κοκκινόμαυροι” δεν έδωσαν έμψυχα ανταλλάγματα στο σύλλογο στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.